четвъртък, 30 декември 2010 г.

Снимки От Pandanda!!!!!

 Снимка от летния Фестивал.
 Магазинчето на Джо за риба през зимата.
 Картата на Панданда.
 Снимка на оранжевия ден.
 Рожденният ден на Панданда
 Фестивалът с тиквите.
 На Хелоулийн във Фемата.

 Усмихнати личица заедно с Хенри.!
 Хелоуийнската тиква в Еast Market Street.
 Мембъри с красиви дрехи.
Уха-а-а-а!!!
Снимка от къщата на някои мембър.













Да Снимки От Панданда

петък, 24 декември 2010 г.

Коледа

Днес е Коледа!!!!!!!
УУУУХАААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да Коледа е!!!!!Да Да Да Коледа идва с Подаръци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ДА!!!!!!

петък, 17 декември 2010 г.

Какво се прави на Winter Festival ????

Winter Festival Инструкции
През Winter Festival трябвя да събираш подаръци с чорапчета и при определен брой чорапчета получаваш Награда : Жезъл с топка отгоре, но само за 8мо ниво, зелена или червена чаша, отвара с която можеш да станеш снежен човек, коледна шапка и коледен шал














Ухаааа!!!!!!!!! Winter Festival Дойде!!!???...
 

събота, 11 декември 2010 г.

Winter Festival

Winter Festival
В Панданда ще има фестивал след няколко дена на име : Winter  Festival . През този фестивал ще бъде много забавно както на всички други Фествали.

Harvest Festival

Това е той Фермерът Дан

В Панданда имаше един Harvest Festival на него трябваше да се събират Ябълки с Карамел. Накрая като събереш определен брой Ябълки отваш при Фермерът на име Дан той ти дава награди.












Ябълките изглеждаха ето така :
Ябълките от Фестивала

:) Summer Festival :)

!!!!!!! Summer Festival !!!!!!!!
Имаше един фестивал в Панданда в който имаше тениски, гирлянди, гердани и много забавления. Моята панда има от фестивала Черна тениска и Гердан със зъб.










SUMMER FESTIVAL

Нови мисии

Педесето ниво. УХАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Започнаха нови мисии в Панданда и като станеш 50 - то ниво получаваш дракон с който можеш да летиш


















50
НИВО

неделя, 7 ноември 2010 г.

Pumpkin Festival

Има един много хубав фестивал в Панданда който се казва Pumpkin Festival. На него трабва да събираш бонбони които ги слагаш в един казан и ти дава награди.

събота, 6 ноември 2010 г.

HALLOWEEN в PANDANDA

HALLOWEEN в Панданда е много забавен защото има много награди които могат да се слагат н хелоулинските си панди. Както аз си имам хелоулинска панда, която има тениска с прилепи, черни панталони, маска от Тhe Day Of Death и синя боя Направете си и вие                                            

сряда, 3 ноември 2010 г.

Каталозите в PANDANDA

Има няколко каталога в PANDANDA те се сменят  звисимпст от сезоните.Eто два от тях.Това са сегашните каталози.В първя каталог се продават тениски с знамената на държавите:Аржентина, Африка, България, САЩ, Англия, Бразилия, Австралия, Дания, Китаи, Япония, Канада, Франция,Германия и други. Във втория каталог се продават дрехи за HALLOWEEN и неща за определено ниво.

вторник, 2 ноември 2010 г.

Zing Ballyhoo

Зинг седи в Treehouse lobby пред една палатка и когатo се съберат всичките 10 билета отиваш при ЗИНГ той ти дава награда или пари. Зависи както ти си избереш                                                                                      

Мисиите в Pandanda



Мисиите се изпълнявът и така печелиш точки. Като печелиш точки и ставаш по високо ниво.И след определено ниво можеш да си купиш оп-       ределени неща.                                             QUESTS.

Картата на Pandanda

Това е картата на Панданда. В нея има най различни неща. Има магазини, езеро, и голям плаж.И сега за мисийте върху всички продавачи и купувачите имат буквата кю-Q.

Кой е Хенри?

Хенри е една от най-добрите панди в ПАНДАНДА. Затова той е 100-тното ниво.Той е елитен член на общността и има много пари и хубава къща със специални неща.

Начало

Здравеите ,

Това е моят първи блог. Бих искал да ви покажа тайните неща на PANDANDA.
 Очаквам от вас да ми помагате, да пращате снимки от   ПАНДАНДА.  Играйте в ПАНДАНДА и се забавлявайте. Който не се е регистрирал да се регистрира и да види  колко е забавно. Също очакжам от вас да играете в ПАНДАНДА защото тя е една много хубава онлайн игра. Особенно сега през HALLOWEEN. Сега е много забавно защото има много награди.